Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z opadającą grzywką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem dlatego ze moje wlasy sa strasznie ciezkie.

i jak sobie wymodeluje je to po godzinie dwoch opada grzywka i wygladam jak bezdomny.

macie moze jakies szampony czy cos ktore by mogly polepszyc stan moich wlosow zeby sie lepiej ukladaly

i lepiej wygladaly jestem chlopakiem nie znam sie na tym za bardzo z gory dziekuje wlosy mam srednie

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

probowalem innych fryzur ale mi po prostu nie pasuje.

nie mam grzywki na bok tylko tak jak by do gory. na bok mi sie nie uklada wgl

No to pianka do włosów, suszarka i prostownica.

Potem lakier w sprayu. Zależy jeszcze jaki typ fryzury, sporo jest poradników na YT.

636451494245979649038.gif

Bywalec
Opublikowano

jakas pomada

kiedys to mialem i nichuj nie wiedzialem jak sie tego uzywa

Sam miałem i używam jak mi trochę włosów na głowie urośnie, jest najmocniejszym środkiem tego typu i trzeba wiedzieć ile nałożyć.

Opublikowano

Nie używaj Biovaxu do tego, bo on tylko wzmocni Twoje włosy, a nie o to nam chodzi. :P Nie ma raczej szamponu, który pomoże "odciążyć" Twoje włosy, musisz uderzać w jak najmocniejsze utrwalacze. Mógłbyś spróbować maseczki, bo ona sprawi, że Twoje włosy będą bardziej puszyste, uniesione, wówczas łatwiej je ułożysz.

xdnXBJo.png

Opublikowano

@Ravoner

ogolnie to pasta najmocniejsza jaka jest czyli 5 gwiazdek.

c***a, wystarcyz przejsc sie do rossmana czy cos i masz tam takie skurwysynstwa po 10/11/12 gwiazdek, kosztuja do max20zl, a naprawde sa skurwysynsko mocne nawet jak malo nakladasz

oplaca sie zainwestowac

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...